Reviews


5 stars after 268 reviews
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen regelmatig bij O Solo Mio en we zijn nog niet 1x teleurgesteld. Service is super, eten is altijd warm en lekker en de site is makkelijk in gebruik. We zullen zeker blijven bestellen! 12/28/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onze eerste bestelling zal zeker niet de laatste zijn. Wat een heerlijke pizza's. Goed belegd en rijk van smaak. 12/24/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg snel en lekker! 12/22/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was lauw :( nu maakt dat voor mijn peuter niet zoveel uit, maar tis toch wel fijner als de pizza warm was geweest. 12/20/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goed! 12/17/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service & bezorging alleen de smaak van de pasta was vandaag minder dan normaal. 12/15/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/10/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen via de website heeft wat voeten in de aarde. Het duurde even voor ik het door had. 12/8/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kwaliteit van het eten was weer geweldig! Snelle bezorging en goed eten. Voor herhaling vatbaar! 12/4/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is altijd heerlijk. De bezorging gaat prima. 12/4/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na 2 keer contact te hebben gehad werd het eten pas na bij 1,5 geleverd. Gevolg patat nat en taai en de pizza’s waren koud moesten in de magnetron opgewarmd worden. Op deze manier niet voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/2/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
een beetje aan de kouwe kant 11/30/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is erg lekker! En kwam netjes op tijd binnen, ook leuk waren de broodjes en kruidenboter die we er extra bij kregen! De maaltijd is warm, en heerlijk gekruid! 11/29/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Nog steeds een heerlijke pizza ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/25/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte service. 11/12/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten. Alles netjes op tijd en lekker heet. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/11/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het smaakte weer prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/4/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Al zeer vaak besteld. Helaas dit keer bijna 1,5 uur moeten wachten. Hebben zelf even gebeld. Drukte bleek de oorzaak. Kan gebeuren. Bij aankomst was de lasagne al niet meer zo heel warm en helaas zaten er ook geen broodjes bij, normaal wel. Pizza's en lasagne zoals gewoonlijk wel heel lekker, alleen wat minder warm. 10/30/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, geen commentaar 10/29/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/29/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/28/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgen snel... Maar toch Afgelopen tijd meermaals lauwe/koude pizzas ontvangen. Ik ga voorlopig ergens anders bestellen. . Probeer het over paar maanden wel weer eens. 10/26/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/25/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, erg lekker! Pinnen bij de bezorger aan de deur, heel handig! 10/23/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/21/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijl bedtellen. Snel bezorgd. 10/20/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag was het eten ronduit slecht. Ben ik niet gewend. Inktvisringen lauw en taai. Patat lauw en taai, niet krokant en vers, lasagne lauw. Mail gestuurd, doe ik ook als ik tevreden ben maar niets op gehoord. Duur betaald vandaag voor slecht eten. Pizza wel oké. 10/12/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/12/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De website is niet echt handig maar lukt wel als je even geduld hebt. En je krijgt wel korting dat scheelt. 10/9/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/6/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde wat lang en jammer dat jullie geen kipshoarma hadden, kan een keer gebeuren. Kwaliteit was 5 sterren waard maar mijn muis komt maar op 4. Website idem dito. Graag tot de volgende keer, groetjes JM en Syl 10/3/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/1/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
pizza had iets warmer gemogen en ze waren een beetje droog. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/30/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was perfect. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/30/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voorheen goede ervaringen gehad, vanavond koude pizza. Komt tegemoet door nog een te sturen, maar die was ook koud. Jammer. Ook erg lang moeten wachten. 9/29/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al meer dan 10x besteld en geen enkele bestelling is tegen gevallen! Echt heerlijk eten! 9/29/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
lekker, snel geleverd, alleen gedoe op de website als je dingen aanpast 9/26/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijk weer!!! 9/25/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten prima en bezorging ook prima, zoals altijd 9/22/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's!!! Prima en snelle bezorging! 9/21/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/20/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestel al heel lang bij O Sole Mio Almere, de enige echte. Kwaliteit en bezorging zijn prima in orde, maar de extra toppings zijn duur en er verandert al jaren niets aan het menu. Een beetje variatie zou wel prettig zijn! 9/20/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden niet verwacht dat er vlees zat in de lasagne quatro formaggi. Dat bleek wel zo te zijn en we zijn vegetariers, dus we konden de lasagne niet eten. De spaghetti gorgonzola was lekker. 9/19/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging duurde nu wat lang, maar het was zaterdag, dus dat is te verwachten. De website is helemaal ok. De kwaliteit is 5 sterren waard maar de computer pakt de 5e ster niet. Ga zo door!!! 9/18/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/16/2018
O Sole Mio 5 stars after 267 reviews
O Sole Mio