Reviews


5 stars after 287 reviews
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super ,grote porties en over heerlijke champignonnne saus 5/7/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/30/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit is vaak erg verschillend. Vind de laatste tijd erg gaan laurier blaadjes in mijn pasta, niet bepaald lekker .. de ene keer zit er kaas bij en de andere keer niet. Vaak erg lekker en bestel graag bij jullie, snap alleen niet waarom het elke keer anders is. Ben nu uit de restjes van gister avond de rest van de laurier aan het opzoeken en er uit aan het vissen... 4/27/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik was erg teleurgesteld dat ik €1 voor een bak kruidenboter heb betaald en deze maar tot de helft was gevuld. Ik begrijp dat een bakje die je gratis krijgt niet helemaal wordt gevuld, maar als ik €1 voor boter betaal verwacht ik een volle bak. 4/26/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer teleurgesteld dat mijn account, na jaren, was verwijderd 4/25/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnelle levering, heerlijke pizza's voor prima prijs.. Superservice! 4/23/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/20/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd bezorgd en lekkere pizza. 4/13/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was weer prima en keurig op tijd. 4/11/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/10/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service! Goed warm maar wel erg aan de zoute kant! Jammer want heel goed van smaak 4/8/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/3/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Keurig op tijd! Nette bezorger. Voor herhaling vatbaar. 4/2/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na al vele malen goede pizza's te hebben gekregen waren we vandaag erg teleurgesteld. De pizza's waren erg nat of juist heel erg verbrand en droog. Helaas dit keer geen goede ervaring... Ik hoop dat we de volgende keer weer kunnen genieten van de overheerlijke pizza's die we normaal gewend zijn bij O sole Mio. 4/1/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Top pizzeria!! De beste van Almere 3/29/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza... erg tevreden... 3/27/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling werd keurig en precies op tijd bezorgd. Het was weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zat een haar op mijn pizza 3/23/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie pizza is de lekkerste die ik ken! Jullie deeg is heerlijk zacht en smaakvol en de rand licht krokant 3/23/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza! Goed warm en lekker snel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas erg slappe patatjes ondanks dat we dichtbij wonen. De pizza's waren lekker maar de korst was op sommige plekken nat? Volgende x beter en zonder friet dan maar 3/11/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/8/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit en prijs 3/6/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious, fast and friendly deliverer. 3/4/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Opmerkingen worden niet gelezen, pizza doorweekt en slap 3/4/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd keurig bezorgd. Was heel lekker. 2/26/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Korst was taai 2/23/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/23/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duurde alleen wat langer dan verwacht. Meer dan een uur. Verder super service en heerlijke pizza's. 2/21/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke zachte korst! 2/21/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Calzone was minder gevuld dan anders. Shoarma (was de 1e keer dat we deze bestelden) niet lekker, heel droog! Blijf bij je core business! 2/20/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten wat gewoon goed, niks spectaculairs 2/19/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
ALLES PERFECT 2/18/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn zoon werd ziek na het eten van de margarita, vond ook de pizza een andere smaak dan anders te hebben 2/18/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/17/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza en snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/17/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was niet echt heet/warm bin aankomst. Beetje jammer! 2/14/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en snelle levering! 2/11/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/10/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/10/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/10/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles was perfect, behalve de calzone.., die had ik wel eens beter gehad, maar hij smaakte goe.. 2/9/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vaak besteld maar voor het eerst was de pizza niet echt lekker. Zo goed als geen kaas en taaie korst. 2/8/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/8/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al 22 jaar klant, vanwege de beste pizza's van Almere. 2/6/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer erg lekker. 2/4/2019
O Sole Mio 5 stars after 286 reviews
O Sole Mio