Reviews


5 stars after 462 reviews
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2020
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 1/9/2020
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had een pizza besteld en een calzone. Maar de pizza was heel erg zout en der zat geen smaak aan alleen maar zout. De calzone was echt extreem gevuld met gorgonzola waar door er happen bij zaten of het net kots was. Heel jammer regelmatig hebben wij hier besteld en was het heerlijk. Alleen nu al 2 keer dat de pizza echt te zout was! 1/9/2020
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/8/2020
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had verkeerde huis nummer opgegeven door bezorger gebeld voor juiste nummer 👍🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals gewoonlijk, best pizzeria ever! 1/4/2020
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke lasagne pizza’s laten bezorgen litratuuwijk binnen 50 min. Herhaling meer dan waard en bij de broodjes heeelijke veel kruidenboter mmmm 1/2/2020
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza's waren goed heet en lekker👍 1/2/2020
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizzabodem leek van kartone. Soort brooddeeg ipv dunne luchtig krokante pizza bodem. Volgende keer bestel ik ergens anders. 1/2/2020
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vandaag geen goede dag o Sole Mio. Ik besteld rond 16.30 pizza’s met bezorgtijden 18.00 uur. Om 18.45 nog geen pizza’s. Na mijn belletje hoorde ik dat de keuken onze pizza’s vergeten was. Uiteindelijk werden de pizza’s om 19.15 uur gebracht. Ik bestelde 2 calzones waarvan een zonder paprika. Wat denk je! De pizza zonder paprika zat vol met paprika. Een slechte pizza-avond. Helaas geen excuses gehad en ook geen extra’s om de slechte levering goed te maken. 1/1/2020
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was een bende doordat de.bakjes met saus open waren. Alles was vies helaas 1/1/2020
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goed en best snel bezorgd en dat voor deze bijzondere dag 1/1/2020
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch, wel jammer dat je veel moet bestellen voor 2 personen om eea bezorgd te krijgen.tip: bestel direct de pasta voor volgende dag. Smaak en bezorging snel en goed! 12/30/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Weinig ham in de pasta carbonara en 1,5 uur moeten wachten op onze bestelling This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/29/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor je pizza. Graag meer kruiden, mag sterker van smaak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/29/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Na bestelling werd (Max) een uur bezorgtijd aangegeven. Dit was uiteindelijk bijna anderhalf uur (zonder notificatie). Pizza bodems waren iets te zacht. Persoonlijk hadden we ze liever iets knapperiger gehad. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/29/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/29/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
eten was koud en duurde lang voor dat de bestelling er was 12/28/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg aardig dat broodje met kruidenboter erbij. Het enige was dat het allemaal een beetje lauw was. En tja de frietjes...dikke frieten niet echt lekker liever gewone patatjes gehad. Verder waren de pizza’s qua smaak heerlijk . 12/28/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde zoals gezegd ongeveer een uur.. Eten was lekker! Alleen niet echt warm meer.. Vlees was mooi medium done en de pizza's waren goed van smaak... Wel beetje jammer dat je 1,50 extra betaald voor extra tomatensaus waarvan er niet echt extra was... Hij was wel lekker..^_^ 12/23/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/22/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het weer heerlijk. Bestel niet voor niets al minstens 20 jaar hier mijn pizza's etc. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/22/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We misten de broodjes die er vroeger standaard bij zaten. Verder prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/22/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima. Goeie knoflooksaus. 12/21/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet pittig genoeg, was wel heel gezellig met de college's, bedankt voor de pizza's! 12/21/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/19/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, helemaal top! 12/17/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten en service is zoals altijd top. Alleen was wel de derde keer op rij dat ik aangeef te willen betalen met pin en de bezorger geen automaat heeft meegekregen. Had het nu zelfs bij de opmerking nog extra ingevuld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/15/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en aardige bezorger. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/15/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Had verkeerde pizza ontvangen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/15/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heerlijk gegeten. Pizzas goed verzorgd. Snel en vriendelijk verzorgd 12/14/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/12/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/12/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Niet meer zoals vroeger. Jammer! We gaan op zoek naar een andere pizzaleverancier. 12/6/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De kwaliteit was een stuk minder dan we gewend waren. Beide pasta’s bevatten in verhouding meer pasta dan vlees/pastasaus/ingredienten. Erg jammer en echt niet wat we gewend zijn. 12/2/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De extra topping was mis gegaan. Zat namelijk op de verkeerde pizza. Ik erg blij, mijn vriendin erg teleurgesteld. 11/30/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/29/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten!!! Helaas wel jammer dat mijn bestelde 4 kazen pasta aankwam als een 4 kazen pizza!!😪 11/26/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Blijft een top Pizzeria! 11/25/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, heerlijke pizza’s en lekkere kleine broodjes erbij 11/23/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!!! Lekker hoor. 11/23/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/23/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas deze keer ging er van alles fout, erg laat bezorgd, broodjes en saus vergeten. Pizza was lauw en de pasta was ook niet echt warm. 11/22/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen de kruidenboter die je bij de broodjes geleverd krijgt is in verhouding te weinig. 11/22/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er was een klein foutje gemaakt bij de bestelling, maar dit is snel en naar alle tevredenheid weer opgelost. De kwaliteit was zoals altijd weer top! 11/18/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Penne carbonara was weinig smaakvol, penne was niet gaat en de carbonara had geen spek en maar weinig ham, beetje saus. Pizza was oké, de kok had er weinig zin in leek het. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Deze keer was de pizza niet super warm, sommige stukken juist lauw, de lasagna was wel goed warm. Vrgr Sandra Koenderink 11/15/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/14/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend ! Ga zo door ! 11/12/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima zoals altijd 11/11/2019
O Sole Mio 5 stars after 462 reviews
O Sole Mio