Reviews


5 stars after 268 reviews
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
BELACHELIJK!! Je moet nu voor minimaal € 42,50 bestellen, terwijl de concurrent dit niet doet. Arrogantie en geldklopperij. Ik ben bijna 6 jaar vaste klant en nu kan ik niet meer even 2 pasta's bestellen. 7/19/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's. We zitten vol en nu uitbuiken op de bank 7/17/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s .. Mijn man had echter een extra ei besteld bij zijn Calzone, maar dat zat er toch niet in. Maar zonder was ook lekker En de extra broodjes erbij was ook heel leuk Dank 7/12/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas mijn pizza was zo goed als koud Al zo lang klant en woon 200 mtr van de pizzeria vandaan hoe kan dat nou? Contant afgerekend volgende keer eerst maar aan mijn pizza voelen het is dat ze zo lekkeren goed zijn al 16 jaar klant En volgende Keer haal ik hem weer op met een koud biertje erbij van de zaak hahaha 7/12/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle levering. En zoals altijd uitstekende pizza's 7/10/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/2/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het weer erg lekker. 6/29/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Goede service, heerlijk eten. Aanrader 6/27/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/27/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden over deze bestelling - extra notitie geplaatst om minder olie bij de Gamberetti te gebruiken. Dank ! 6/20/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend 6/18/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/17/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorgservice en heerlijk eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer keurig op de afgesproken tijd geleverd. En alles weer van prima kwaliteit. 6/11/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer perfect, bedankt! 6/10/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na vorig jaar meermaals koude pizzas te hebben ontvangen gister maar weer eens een kans gegeven... Maar weer lauwe/koude pizzas ontvangen.. Jammer. 6/10/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed 6/8/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd goede kwaliteit en lekker eten. Snelle en vriendelijke bezorging! Niets op aan te merken!!! 6/6/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en warm! Voor herhaling vatbaar! 6/4/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/3/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas smaakte de shoarma calzone helemaal niet naar shoarma, voor de rest was alles ok 6/3/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd top pizza en snelbezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
duurde wat lang...maar was het wachten waard...pizza's waren heerlijk 5/30/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/27/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer lekker gegeten, alleen de patat was véél te zout This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
eten keurig bezorgd mocht iets warmer zijn verder kwaliteit prima 5/21/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Belissima!! Was heel lekker en alles keurig ingepakt en bezorgd. Tot de volgende keer. 5/13/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna 2 uur gewacht op pizza en hij was niet gesneden. Ook al hadden we dit extra aangegeven. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed snel en warm bezorgt goeie kwaliteit eten !!!! 5/10/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super ,grote porties en over heerlijke champignonnne saus 5/7/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/30/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit is vaak erg verschillend. Vind de laatste tijd erg gaan laurier blaadjes in mijn pasta, niet bepaald lekker .. de ene keer zit er kaas bij en de andere keer niet. Vaak erg lekker en bestel graag bij jullie, snap alleen niet waarom het elke keer anders is. Ben nu uit de restjes van gister avond de rest van de laurier aan het opzoeken en er uit aan het vissen... 4/27/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik was erg teleurgesteld dat ik €1 voor een bak kruidenboter heb betaald en deze maar tot de helft was gevuld. Ik begrijp dat een bakje die je gratis krijgt niet helemaal wordt gevuld, maar als ik €1 voor boter betaal verwacht ik een volle bak. 4/26/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer teleurgesteld dat mijn account, na jaren, was verwijderd 4/25/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnelle levering, heerlijke pizza's voor prima prijs.. Superservice! 4/23/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/20/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd bezorgd en lekkere pizza. 4/13/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was weer prima en keurig op tijd. 4/11/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/10/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service! Goed warm maar wel erg aan de zoute kant! Jammer want heel goed van smaak 4/8/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/3/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Keurig op tijd! Nette bezorger. Voor herhaling vatbaar. 4/2/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na al vele malen goede pizza's te hebben gekregen waren we vandaag erg teleurgesteld. De pizza's waren erg nat of juist heel erg verbrand en droog. Helaas dit keer geen goede ervaring... Ik hoop dat we de volgende keer weer kunnen genieten van de overheerlijke pizza's die we normaal gewend zijn bij O sole Mio. 4/1/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2019
O Sole Mio 5 stars after 267 reviews
O Sole Mio