Reviews


5 stars after 326 reviews
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/16/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 10/15/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/14/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was niet meer warm bij bezorging 10/8/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima Lasagna warm, bezorging goed ! 10/7/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Op zich zijn wij tevreden over de kwaliteit, wat ik jammer vind is dat bij de bestelling van een calzone kip shoarma met extra shoarma er extra lams shoarma opgedaan wordt en geen kip shoarma. Terwijl er juist kipshoarma was besteld omdat diegene geen lamshoarma lust... Dus een klein verbeterpuntje. De website vind ik ronduit vervelend, omdat er te veel mogelijkheden zijn ingebouwd. Hoe simpeler het is voor de kijker/besteller hoe prettiger. Dus wanneer je extra knoppen in moet drukken om weer bij online bestellen te komen wanneer je informatie hebt gedrukt is ronduit vervelend. Net als dat er soms ineens weer een scherm komt om je postcode in te geven, terwijl je dat al gedaan hebt. Misschien kunnen jullie hier iets mee. Hartelijke groet. 10/7/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben wel eens langer dan een uur moeten wachten, maar deze keer binnen drie kwartier! Super lekker weer gesmuld van deze pizza! 10/7/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was precies na 1 uur en was best wel koud geworden en daardoor erg taai en niet echt lekker. We hebben het wel eens beter gehad. 10/2/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top weer! Was weer Heerlijk 10/1/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten goede kwaliteit, genoeg alleen erg zout. 9/30/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal gesproken geen klachten maar vandaag lag de topping van één pizza er voor de helft af en was de pizza doorweekt. Erg jammer! 9/27/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super lekker! De shoarma en de Penne , Top! 9/24/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was goed en lekker eten. 9/21/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Er was geen pinapparaat meegegeven, lastig 9/19/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lasagna was heerlijk 9/16/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het eten is altijd heerlijk , maar vooral weinig of geen verschil zoals het in Italië geserveerd wordt. Echt top, zeker een aanrader! Ook gezellig en knus om in het restaurant te eten. 9/16/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, zoals altijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/15/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top! Pizza en pasta 👌🏽 9/13/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wat mij betreft hadden de pizza's wat heter mogen zijn. Bezorging was tegen verwachting in en omdat op de site een tijd genoemd wordt van 60 minuten, bijzonder snel. 9/11/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jet lijkt erop sat de kwaliteit steeds minder wordt. Lasagna wordt kleiner, pizza worden zouter. 9/9/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
bezorgen kon sneller, hebben ong 5 kwartier gewacht, we hadden 2 shoarma pizza, maar zonder saus en normaal krijgen we er broodjes bij hadden we ook niet, jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/8/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Made on time for take away and very yummy This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/8/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/8/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top verzorging! Altijd snel en warm! 9/2/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s 9/2/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizzabodem had weinig smaak en was slap, niet krokant. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza waren beetje klam. 8/30/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 8/30/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
helemaal top 8/28/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk zo als altijd! Top! 8/27/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza's waren lekker van smaak, echter natte en dus slappe bodem. Ook waren de pizza's scheef gehouden, waardoor het beleg naar 1 kant en eraf was geschoven. 8/27/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verrukkelijke rijkelijk belegde Calzone gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/25/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/24/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/22/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
8/19/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
8/17/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/15/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Penne dela casa was weer heerlijk zoals altijd !!! En snel bezorgd top! 8/15/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere pizza of Italiaanse manier gemaakt. Klasse This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke bezorging , en de pizza’s waren goed van smaak This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 8/10/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze waren weer heerlijk. 8/9/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker pizza’s, prima service! 8/1/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/30/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd de goede kwaliteit die wij gewend zijn en waardoor wij al 25 jaar onze pizza’s hier halen! Nou ja eerst in buiten en zodra walt disney plantsoen open was hier. De lekkerste pizza’s ever! 7/26/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer prima in orde, bezorging top( bestelling werd zelfs boven gebracht👍) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
BELACHELIJK!! Je moet nu voor minimaal € 42,50 bestellen, terwijl de concurrent dit niet doet. Arrogantie en geldklopperij. Ik ben bijna 6 jaar vaste klant en nu kan ik niet meer even 2 pasta's bestellen. 7/19/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's. We zitten vol en nu uitbuiken op de bank 7/17/2019
O Sole Mio 5 stars after 326 reviews
O Sole Mio