Reviews


5 stars after 201 reviews
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza! Goed warm en lekker snel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas erg slappe patatjes ondanks dat we dichtbij wonen. De pizza's waren lekker maar de korst was op sommige plekken nat? Volgende x beter en zonder friet dan maar 3/11/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/8/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit en prijs 3/6/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious, fast and friendly deliverer. 3/4/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Opmerkingen worden niet gelezen, pizza doorweekt en slap 3/4/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd keurig bezorgd. Was heel lekker. 2/26/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Korst was taai 2/23/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/23/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duurde alleen wat langer dan verwacht. Meer dan een uur. Verder super service en heerlijke pizza's. 2/21/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke zachte korst! 2/21/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Calzone was minder gevuld dan anders. Shoarma (was de 1e keer dat we deze bestelden) niet lekker, heel droog! Blijf bij je core business! 2/20/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten wat gewoon goed, niks spectaculairs 2/19/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
ALLES PERFECT 2/18/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn zoon werd ziek na het eten van de margarita, vond ook de pizza een andere smaak dan anders te hebben 2/18/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/17/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza en snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/17/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was niet echt heet/warm bin aankomst. Beetje jammer! 2/14/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en snelle levering! 2/11/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/10/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/10/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/10/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles was perfect, behalve de calzone.., die had ik wel eens beter gehad, maar hij smaakte goe.. 2/9/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vaak besteld maar voor het eerst was de pizza niet echt lekker. Zo goed als geen kaas en taaie korst. 2/8/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/8/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al 22 jaar klant, vanwege de beste pizza's van Almere. 2/6/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer erg lekker. 2/4/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/3/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tijdige levering, vriendelijke service en het eten is zeer smakelijk 1/30/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Website niet goed geschikt voor smartphone. 1/28/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top👍 1/28/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Levering kwam wat later dan verwacht, maar het eten was goed warm en prima kwaliteit en prima hoeveelheden, dus iets langer wachten geen probleem, top dus!! 1/28/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza's smaakten voortreffelijk, maar ze waren niet meer erg warm! Jammer! 1/28/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's waarvan je het echt jammer vindt dat ze op zijn! We werden keurig gebeld dat de pizza's 10 minuutjes later kwamen. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt. 1/24/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren heerlijk! Patat wat we erbij hebben besteld, was niet goed gaar, jammer. Bezorging was optijd. 1/24/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
pizza bezorger was mijn knoflooksaus vergeten 1/23/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van het eten is zeer goed en als de levertijd niet gehaald wordt, krijg je netjes een telefoontje. 1/23/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 1/14/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
pasta met groente en zalm was smakeloos (was besteld met extra champignons niet erbij ) pizza o sole mio met extra pepers smaakte alleen nog naar pepers veel en veel te veel. jammer 1/7/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, keurig op tijd bezorgd, zeker een aanrader! 1/5/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima snel bezorgd pizza goed bereid en nog lekker warm 12/29/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was heel erg lekker! Jammer dat de pizza niet helemaal warm meer aan kwam. 12/28/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen regelmatig bij O Solo Mio en we zijn nog niet 1x teleurgesteld. Service is super, eten is altijd warm en lekker en de site is makkelijk in gebruik. We zullen zeker blijven bestellen! 12/28/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onze eerste bestelling zal zeker niet de laatste zijn. Wat een heerlijke pizza's. Goed belegd en rijk van smaak. 12/24/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg snel en lekker! 12/22/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was lauw :( nu maakt dat voor mijn peuter niet zoveel uit, maar tis toch wel fijner als de pizza warm was geweest. 12/20/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2018
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goed! 12/17/2018
O Sole Mio 5 stars after 201 reviews
O Sole Mio