Reviews


5 stars after 364 reviews
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Niet meer zoals vroeger. Jammer! We gaan op zoek naar een andere pizzaleverancier. 12/6/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De kwaliteit was een stuk minder dan we gewend waren. Beide pasta’s bevatten in verhouding meer pasta dan vlees/pastasaus/ingredienten. Erg jammer en echt niet wat we gewend zijn. 12/2/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De extra topping was mis gegaan. Zat namelijk op de verkeerde pizza. Ik erg blij, mijn vriendin erg teleurgesteld. 11/30/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/29/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten!!! Helaas wel jammer dat mijn bestelde 4 kazen pasta aankwam als een 4 kazen pizza!!😪 11/26/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Blijft een top Pizzeria! 11/25/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, heerlijke pizza’s en lekkere kleine broodjes erbij 11/23/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!!! Lekker hoor. 11/23/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/23/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas deze keer ging er van alles fout, erg laat bezorgd, broodjes en saus vergeten. Pizza was lauw en de pasta was ook niet echt warm. 11/22/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen de kruidenboter die je bij de broodjes geleverd krijgt is in verhouding te weinig. 11/22/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er was een klein foutje gemaakt bij de bestelling, maar dit is snel en naar alle tevredenheid weer opgelost. De kwaliteit was zoals altijd weer top! 11/18/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Penne carbonara was weinig smaakvol, penne was niet gaat en de carbonara had geen spek en maar weinig ham, beetje saus. Pizza was oké, de kok had er weinig zin in leek het. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Deze keer was de pizza niet super warm, sommige stukken juist lauw, de lasagna was wel goed warm. Vrgr Sandra Koenderink 11/15/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/14/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend ! Ga zo door ! 11/12/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima zoals altijd 11/11/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst besteld. Maar zeer te vreden. We gaan hier vaker bestellen. 1 min puntje het eten had wat warmer mogen zijn. Maar voor de rest heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal gesproken alles goed, nu helaas niet. Nadat zowel ik als mijn vriend van de pizza gegeten hadden allebei de hele dag op de wc gezeten. Ik vind dit heel erg vervelend en had dit niet verwacht van jullie. Ik denk niet dat ik nu nog bij jullie ga bestellen. Het hoeft maar 1x mis te gaan. Met vriendelijke groet, Donna Stevens. 11/9/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Een heerlijke pizza 11/6/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/5/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was niet warm This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizzabodem mag iets knapperig (in het midden is iets te zacht) en dunner aan de zijkanten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/2/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
As usual, heerlijke pizza’s, fijne dunne bodem en snelle levering. De pizza is ook goed warm. Wat fijn is is dat je vooraf via ideal kunt betalen. 10/31/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het bestelde eten kwam heel snel, patatje en spareribs waren erg lekker, en goed van temperatuur This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Korst kan wat knapperig. En ook tot de rand vullen 10/26/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en goed. Absoluut aanrader 10/25/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker gegeten, de pizza's waren nog heet toen ze werden bezorgd en ze werden precies afgeleverd op de afgesproken tijd. Super! 10/22/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service maar alleen de pizza’s vond ik niet goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Afhaal soepel omgezet in restaurantservice;-) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/16/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 10/15/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/14/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was niet meer warm bij bezorging 10/8/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima Lasagna warm, bezorging goed ! 10/7/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Op zich zijn wij tevreden over de kwaliteit, wat ik jammer vind is dat bij de bestelling van een calzone kip shoarma met extra shoarma er extra lams shoarma opgedaan wordt en geen kip shoarma. Terwijl er juist kipshoarma was besteld omdat diegene geen lamshoarma lust... Dus een klein verbeterpuntje. De website vind ik ronduit vervelend, omdat er te veel mogelijkheden zijn ingebouwd. Hoe simpeler het is voor de kijker/besteller hoe prettiger. Dus wanneer je extra knoppen in moet drukken om weer bij online bestellen te komen wanneer je informatie hebt gedrukt is ronduit vervelend. Net als dat er soms ineens weer een scherm komt om je postcode in te geven, terwijl je dat al gedaan hebt. Misschien kunnen jullie hier iets mee. Hartelijke groet. 10/7/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben wel eens langer dan een uur moeten wachten, maar deze keer binnen drie kwartier! Super lekker weer gesmuld van deze pizza! 10/7/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was precies na 1 uur en was best wel koud geworden en daardoor erg taai en niet echt lekker. We hebben het wel eens beter gehad. 10/2/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top weer! Was weer Heerlijk 10/1/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten goede kwaliteit, genoeg alleen erg zout. 9/30/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal gesproken geen klachten maar vandaag lag de topping van één pizza er voor de helft af en was de pizza doorweekt. Erg jammer! 9/27/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super lekker! De shoarma en de Penne , Top! 9/24/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was goed en lekker eten. 9/21/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Er was geen pinapparaat meegegeven, lastig 9/19/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lasagna was heerlijk 9/16/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het eten is altijd heerlijk , maar vooral weinig of geen verschil zoals het in Italië geserveerd wordt. Echt top, zeker een aanrader! Ook gezellig en knus om in het restaurant te eten. 9/16/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, zoals altijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/15/2019
O Sole Mio Walt Disneyplantsoen 82 036-5353127
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top! Pizza en pasta 👌🏽 9/13/2019
O Sole Mio 5 stars after 364 reviews
O Sole Mio